ZODII care NU pot renunţa la trecut

Rodica Mitu / 26 ian 2018 / 21:52 Salveaza PDF Comentarii

Semnul zodiacal dezvăluie dacă o persoană este ancorată sau nu în trecut.

Berbec

Viaţa e ca o competiţie pentru tine şi trăieşti pentru provocări. Dacă nu e nimic de învins, care e scopul? Pentru tine, cu cât ai un trecut mai plin, cu atât e mai bine. Tu vrei cât mai multe obstacole, astfel încât să poţi învăţa lecţii şi să evoluezi cât mai mult posibil.

Taur

Tu eşti cel mai încăpăţânat semn zodiacal. Când vine vorba de trecut, totuşi, aceasta poate deveni o trăsătură utilă.  Transformi trecutul într-o lecţie.

Gemeni

Tu vrei să uiţi trecutul şi să înveţi din greşelile făcute, dar asta nu se va întâmpla aşa uşor. Eşti o persoană foarte schimbătoare şi îţi modifici rapid modul de gândire. Trebuie să laşi trecutul să îţi influenţeze în mod pozitiv viitorul. Iubeşti să înveţi şi să te adaptezi, ai nevoie doar de puţin timp pentru asta.

Rac

Este pur şi simplu ceva nativ pentru tine să te conectezi emoţional la tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta, indiferent cât de nesimnificative ar fi unele lucruri. O perspectivă pesimistă nu te va lăsa să mergi mai departe, iar dacă tu nu poţi trece pestre trecutul tău, atunci ai impresia că nimeni nu poate.

Leu

Faci tot felul de lucruri ciudate pentru ca egoul să nu îţi fie afectat, iar asta facilitează uitarea trecutului. Dacă te faci să crezi că nu a fost aşa de rău, cu siguranţă vei ajunge să crezi asta.  

Fecioară

Atenţia ta la detalii este probabil un lucru bun în cele mai multe cazuri, dar nu şi în această situaţie. Eşti cunoscută ca o persoană extrem de analitică şi poţi exagera atunci când vine vorba de trecut. Ca Fecioară, eşti blocată în lucruri care s-au întâmplat deja. Repeţi scenarii mereu în cap şi obţii rezultate diferite de fiecare dată.  

Balanță

Nu te ajută să ţii totul în tine, ci mai degrabă ar trebui să te confrunţi cu cei care ai o problemă. Tinzi să te concentrezi pe trecut, şi nu pe viitor, iar asta te împiedică să avansezi.

Scorpion

Scorpionii au probleme în a lăsa trecutul în urmă, mai ales dacă e vorba de ceva ce i-a rănit pe ei sau pe cei apropiaţi lor. Cu cât un Scorpion învaţă mai repede să ierte, cu atât va putea să aibă o viaţă mai bună.

Săgetător

Cea mai mare putere a ta este optimismul. Sigur, viaţa e dură, dar tu vei găsi părţi bune în orice ţi se întâmplă. Nimic nu te va ţine în urmă.

Capricorn

Eşti capabilă să uiţi de trecut, pentru că pui mereu răul în faţă, iar trecutul tău e mai frumos decât ai prevăzut. Atunci când te aştepţi la astfel de lucruri, aproape totul pare o surpriză plăcută. 

[citeste si] 

Vărsător

Excelezi în gândirea profundă şi te gândeşti cu teamă la trecut. Eşti foarte bun în rezolvarea problemelor, dar asta nu înseamnă că nu mai ai scăpări, potrivit eva.ro. Cel mai probabil petreci o bună perioadă din timpul tău liber reluând trecutul, dar vei veni cu o soluţie şi cu un plan pentru a profita la maximum de situaţie.  

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27