Ziua Îndrăgostiților este, de fapt, în luna mai! Ziua în care Venus se întâlnește cu Jupiter: Cea mai romantică zi din 2024

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre cea mai romantică zi din anul 2024.

„Venus e considerat "micul benefic" și se va întâlni cu Jupiter care, în astrologie, este "marele benefic". Este unul dintre cele mai bune aspecte pe care le putem avea. De ce? Pentru că vine cu încredere, cu afecțiune, cu senzualitate, cu iubire, cu oportunități, cu șansă, cu norocul acela chior am putea spune câteodată”, a transmis Daniela Simulescu la DC News TV.

Citește mai departe pe dcnewstv.ro>>

Horoscop 10 mai

Și, dacă ai aflat când ar trebui, de fapt, să fie sărbătorită iubirea, nu ar fi rău să arunci un ochi și pe ce îți rezervă astrele în următoarea perioadă.

Luna își continuă tranzitul prin semnul Gemenilor. Soarele se pregătește de o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului. Urmează un weekend caracterizat de instabilitate și multe schimbări minore. 

BERBEC

Tu nu o să te poţi abţine deloc, zilele acestea, vei spune tot ce ai în gând, tot ce ai pe suflet şi, cumva, compensezi. Dacă apare o discuţie în contradictoriu, mai tensionată, să te ţii foarte bine. Cheltuielile sunt de neoprit.

TAUR

Intuiţia îţi va funcţiona de minune, trebuie doar să o laşi, să o asculţi, să îi faci loc în viaţa ta. Stai departe de suspiciuni, de tot ce înseamnă dezinformare, stai departe de teoriile conspiraţiei, că s-ar putea să fii foarte uşor de influenţat, zilele acestea. mai mult>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel