Zina Dumitrescu a murit. Ultima dorință a creatoarei de modă, înainte de a se stinge

Zina Dumitrescu
Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu a murit, astăzi, deși medicii au încercat să o resusciteze. Ce dorinţă a avut creatoarea de modă înainte de a se stinge.

În urmă cu puţin timp, înainte de a se stinge, Zina Dumitrescu ar mărturisit că şi-ar dori să moară în patul ei şi nu la spital. Din acest motiv, a refuzat orice posibilitate de a fi internata, scrie Spynews.

Aceeași publicaţie a anunţat decesul creatoarei de modă. Zina Dumitrescu ar fi încetat din viaţă în jurul orei 15:10, în ciuda eforturilor medicilor care au încercat să o resusciteze.

Zina Dumitrescu se simțea din ce în ce mai rău. Patronul azilului în care era internată a declarat, la un moment dat, că s-a interesat deja despre taxele care trebuie plătite pentru locul de veci.

Vezi și: Zina Dumitrescu a murit. Ce spunea creatoarea de modă, în ultimul său interviu - video

"Are un loc de veci la Cimitirul Bellu"

"Eu am luat legătura ca să plătesc la zi, să fie la zi cu taxele cimitirului, nu să stea groparul în faţa locului să o aştepte pe doamna Zina acum. Am luat legătura pentru că trebuie plătit înainte, să fie totul plătit acolo. Păi are un loc de veci la Cimitirul Bellu, sigur. Mă rog... este stabilă să zic aşa, este stabilă, dar nu are o stare bună de sănătate, cum a avut-o acum câteva luni de zile. Este slăbită, a slăbit foarte mult în ultima perioadă, nu prea mănâncă, nu prea vrea să mai mănânce . Avea poftă de mâncare şi de viaţă până acum câteva zile. A intrat dânsa într-o perioadă mai sumbră.", a declarat la TV Ioan Cassian, potrivit Libertatea.

"Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei"

În luna februarie, creatoarea de modă a ajuns la spital, în stare gravă. Problemele de sănătate și depresia își spuneau cuvântul.

"Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali. Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem", a declarat atunci, pentru Click!, Ioan Casian, patronul azilului în care se află creatoarea de modă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel