X Factor. Ștefan Bãnicã, prima dragoste neîmpãrtãşitã: "Fata era un pic şaşie. Am suferit"

La „X Factor", totul e posibil, iar asta au demonstrat-o nu doar concurenţii care şi-au făcut curaj să apară în faţa întregii ţãri, ci chiar juraţii super show-ului, care de multe ori au fost văzuţi în ipostaze în care nimeni nu ar fi crezut vreodată că vor ajunge sau au fãcut mãrturisiri care i-au luat prin surprindere pe toţi cei prezenţi.

Este şi cazul lui Ştefan Bãnicã, juratul „X Factor" care, provocat de o tânãrã concurentã de doar 15 ani, originarã din Republica Moldova, care le-a mãrturisit cã îşi doreşte foarte mult sã aibã propria ei emisiune tv, cu invitaţi din showbiz, a fost nevoit sã rãspundã la o întrebare foarte personalã.

Era vreo fetiţã la şcoalã, dupã care umblaţi, dar ea nu voia sã fie cu dumneavoastra?", l-a întrebat ea pe Ştefan Bãnicã, iar rãspunsul lui nu a întârziat: „Nu e vorba de şcoalã, ci mai devreme, la grãdiniţã. Fata pe care o plãceam era un pic şaşie, avea nişte ochelari rotunzi, ca ai lui John Lennon, iar eu am fost foarte gelos pentru cã aveam senzaţia cã se uita la mine, dar ea de fapt se uita la vecin. Am suferit ceva, sunt amintiri care ne rãmân pentru totdeauna!", a povestit juratul „X Factor".

Ce curiozitãţi a mai avut tânãra moldoveancã şi, mai ales, ce mãrturisiri au mai fãcut juraţii „X Factor", rãmâne de vãzut disearã, de la 20:00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel