X Factor 2017. Concurentă: Vreau să vorbesc mai de-aproape cu Carla’s Dreams

Pentru o tânără concurentă din Chișinău, emoția de a participa la X Factor” a fost dublă. Pe lângă tensiunea pe care a trăit-o la gândul că va intra în competiție, a doua provocare pentru Maria Ciorici a fost că urma să îl întâlnească pe idolul său. 

Maria Ciorici a bătut drumul de la Chișinău cu două țeluri în minte atunci când a urcat pe scena "X Factor". "Nu știu dacă o să reușesc să iau trofeul, dar înainte să cânt aș vreau să vorbesc mai de-aproape cu Carla's Dreams pentru că eu scriu și versuri. Pe noi ne leagă creația, sunt inspirată din cântecele lui. I-am și trimis la un moment dat o poezie și mi-a și răspuns, mi-a spus că e impresionat", a povestit Maria, care apoi i-a și recitat câteva versuri lui Carla's Dreams.

Poemul pe care Maria l-a compus spune povestea unei fete care ajunge întâmplător la un concert Carla's Dreams și se îndrăgostește de el.

Dacă Maria a reușit să își impresioneze idolul și prin calitățile vocale, telespectatorii vor afla într-o nouă ediție "X Factor", vineri seara, de la ora 21.15, la Antena 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel