WhatsApp are peste 250 milioane de utilizatori

Producătorul mesageriei WhatsApp a dezvăluit în premieră numărul de utilizatori a serviciului pe care îl prestează. Conform The Wall Street Journal, sunt mai mult de 250 milioane de utilizatori activi lunar pentru această aplicație de mesagerie.

Autor: Silvestru Tatiana

Cifra este impresionantă și pentru compania însăși, care a lansat aplicația cu doar patru ani în urmă și care nu investește în marketing.

Acest fapt face ca WhatsApp să fie una dintre cele mai mari platforme de mesagerie, posibil chiar mai mare decât Twitter, care în luna decembrie a anunțat că a depășit 200 milioane de utilizatori activi lunar. Microsoft, în luna octombrie a spus despre Skype că are 280 milioane de utilizatori activi lunar.

WhatsApp este disponibil pentru iPhone, dispozitive Android, BlackBerry și o parte dintre telefoanele produse de Nokia. Facebook lucrează cu iPhone, Android și BlackBerry, dar este unic prin faptul că permite, de asemenea, utilizatorilor trimiterea mesajelor între computere desktop și dispozitive mobile.

Potrivit statisticilor, utilizatorii WhatsApp trimit în medie 12 milioane de mesaje, și primesc 8000000 conform vesti.ru.

Aplicația este gratuită, la fel ca și utilizarea serviciului în primul an de activitate, ulterior se taxează cu 1.99$ anual. Un motiv important pentru popularitatea aplicațiilor de mesagerie sunt costurile destul de mici.

Creșterea numărului utilizatorilor WhatsApp este îngrijorrătoare pentru mai multe companii. În primul rând îi vizează pe operatorii de telecomunicații care fac profit din mesajele text.  Dezavantajate sunt și rețelele de socializare precum Facebook-ul.

Într-adevăr, Facebook-ul are propria sa aplicație de mesagerie pentru smartphone-uri. Însă compania nu a dezvăluit câți utilizatori folosesc această aplicație. În funcție de popularitatea sa, aplicația Facebook Messenger este pe locul al sașelea în SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel