Urmărește emisiunea live


Vulpița și Viorel, job-uri în Capitală. Viorel, NEMULȚUMIT de SALARIU. Cât încasează. "NU e BINE". Li s-a urcat FAIMA la cap

Se pare că faima li s-a urcat la cap Vulpiței și lui Viorel. După ce au primit joburi în București, Viorel este nemulțumit de salariu. Ce face și cât încasează.

După ce a ajuns vedetă la televizor și după ce i s-a găsit un loc de muncă la București, Viorel a început să facă mofturi.

Hotărât după ani buni să se apuce de muncă, se pare că soțul Vulpiței a uitat de unde a plecat și a început să se confrunte cu probleme "serioase" și să se  plângă...de salariu. Odată cu faima, Vulpiței și lui Viorel li s-a oferit ocazia să muncească, așa că cei doi au primit diverse joburi pentru a-și câștiga propriii bani. Pentru Viorel, faima din Capitală i-a priit, dar acum, când e vorba de muncă, este tot nemulțumit.

Ce salariu încasează Viorel 

În ceea ce privește job-ul de livrator, Viorel de la Blegești spune că: ”a apărut o problemă acolo și nu ne-am putut înțelege. Ce vrea el.. am lăsat să văd cum o zis el și nu cred că se acordă tot exact cum zice el. Trebuia să merg 8 ore, să livrez așa, la ce dă el..”, a zis Viorel în direct la ”Acces Direct”.

Deși toată lumea i-a explicat că pentru 8 ore pe zi și 3 livrări, mai ales acum, în pandemie de COVID-19, salariul este unul mai mult decât rezonabil, Viorel nu se lasă convins. 

Întrebat de Mirela Vaida ce salariu primește de se plânge așa mult, Viorel a răspuns cu jumătate de gură: ”doar 1.600. Să vedem acum ce. La ce-i aici în București, nu e.. Să spunem cu aproximație că e bine”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel