Vrei să slăbești. Vezi ce sporturi trebuie să practici

zumba
zumba

Nu toate sporturile sunt recomandate pentru scăderea în greutate, așa cum, în același scop, doar anumite alimente pot fi consumate. 

Astfel, potrivit site-ului eva.ro, zumba, ciclismul, înotul sau alergatul fac parte dintre sporturile cele mai eficiente în scopul scăderii în greutate.

Arderea între 600 și 800 de calorii poate fi obținută prin alergat în aer liber, timp de o oră.

Un alt sport recomandat pentru scăderea în greutate este săritul corzii. O oră de sărit coarda contribuie la arderea între 800 și 1.200 de calorii, dar și la tonifierea trupului, la binedispunere și mărirea rezistenței la effort fizic.

Înotul, timp de o oră, are drept efect arderea între 400 şi 600 de calorii, dar fortifică articulaţiile, dezvoltă musculatura, combate aspectul inestetic al celulitei şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui.

Este frumos afară, iar o plimbare cu bicicleta, într-un ritm alert, determină arderea până la 1.000 de calorii. În plus, ciclismul antrenează aproape toţi muşchii corpului, de la cei abdominali şi fesieri, la muşchii coapselor, ai gambelor şi ai braţelor.

Dacă însă se dorește a îmbina fitnessul cu gimnastica, dansul şi distracţia, dar să se obțină și arderea a 500-1.000 de calorii, zumba este varianta cea mai atrăgătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel