Vlăduța Lupău, în comă: Șoferul a adormit la volan. Era bolnav de diabet și nu-și făcuse insulina

Vlăduța Lupău a suferit în trecut un accident cumplit. Ce detalii cutremurătoare a oferit vedeta în urma impactului avut.  

Vlăduța Lupău a fost la un pas de moarte, după ce, în adolescență, când era în clasa a XI-a, a lovit-o o mașină. 

Artista a făcut dezvăluirea în emisiunea "La Măruță" și a spus cum s-a întâmplat totul.

Mergea pe jos de la școală spre casă, când un șofer a adormit la volan și a intrat cu mașina în ea și fratele ei. Vedeta a fost grav rănită și a intrat în comă. 

"Se întâmpla de Sfântul Nicolae"

"Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae", a declarat Vlăduța Lupău la PRO TV, în cadrul emisiunii "La Măruță". 

Fratele vedetei a avut un șoc


Cântăreața de muzică populară a povestit că fratele ei a avut un șoc în momentul în care a văzut-o la pământ și că părinții au trecut greu peste acel moment.

Mai mult, a spus că în momentul în care s-a trezit din comă nu mai știa ce vârstă are. 

"Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice", a mai spus ea. 

Șoferul care a lovit-o avea diabet și nu-și făcea insulina. "L-am dat în judecată. După un an a murit într-un accident de mașină"

"Șoferul de atunci a adormit la volan. Era un fel de curier. Venea dinspre Oradea și mergea spre Cluj. A adormit pentru că a condus foarte mult timp și era și bolnav de diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, pentru că poliția așa ne zisese. Și vecinul nostru avusese multe probleme cu coloana.

Procesul începuse, iar după un an ne-a sunat avocatul și ne-a zis că procesul se oprește pentru că respectivul șofer a murit tot într-un accident de mașină, tot adormit la volan”, a mai spus Vlăduța Lupău. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel