Vivienne, fiica cuplului Jolie-Pitt, actriţă la doar 4 ani

Jolie-Pitt
Jolie-Pitt

Vivienne Jolie-Pitt, fiica în vârstă de doar 4 ani a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, a primit primul său rol într-un film de la Hollywood.

Autor: Andreea Vlădan

Angelina i-a convins pe producătorii filmului ’’Maleficent’’ să-i acorde lui Viviene un rol. Fetiţa o interpretează pe mica prinţesă Aurora, personaj opus Angelinei, care interpretează ursitoarea cea rea care aruncă un blestem asupra Prinţesei Aurora pentru că nu a fost invitată la botez.Elle Fanning va interpreta rolul de adult al micuţei prinţese.

Publicaţia People scrie că nu se ştie daca Angelina şi fiica ei vor avea vreun schimb de replici sau dacă vor apărea împreună în vreo scenă.

„Ange s-a gândit că ar fi o experienţă distractivă de care ea şi Viv se vor bucura împreună, iar Viv are un talent natural pentru această meserie. Ceilalţi, copii sunt acum grămadă pe Ange şi Brad pentru a-i convinge să le dea şi lor câte un rol”, a declarat un apropiat al cuplului. „

’’Maleficent’’ este versiunea moderna a poveştii Frumoasa din pădurea adormită şi este o producţie marca Studiorilor Walt Disney.

Din distribuţia filmului mai fac parte Juno Temple, Sam Riley, Miranda Richardson, Imelda Staunton, Lesley Manville şi Sharlto Copley. Filmarile se desfăşoara în Londra.

Nu este pentru prima oară când un copil al familiei Jolie-Pitt apare în filmul unuia dintre părinţi- Shiloh a avut parte de un rol figurant în The Curious Case of Benjamin Button, alături de tatăl său, Brad.

Si Maddox, fiul cel mare al familiei, a primit un rol într-un film. Este vorba de lungmetrajul ’’Batteling Boy’’, programat sa apară în 2013, în care puştiul joacă rolul protagonistului.

’’Brangelina’’, aşa cum sunt botezati cei doi actori de presa de la Hollywood, sunt împreună de şapte ani şi au împreună şase copii : trei adoptaţi – Maddox, Zahara şi Pax şi trei biologici – Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel