VIDEO. Taylor Swift a dat lovitura. Primul album cu peste 1 MILION de exemplare vândute în 2020

Pandemia de COVID-19 pare că nu o afectează foarte mult pe cântăreața Taylor Swift. Cel mai recent album al său a fost vândut în peste 1 milion de exemplare în SUA.

"Folklore", lansat de Taylor Swift pe 24 iulie, este primul album vândut în peste 1 milion de exemplare în Statele Unite anul acesta, potrivit Billboard, relatează Agerpres, citând DPA. Albumul a înregistrat această performanţă în săptămâna încheiată pe 22 octombrie, când "Folklore" a fost vândut în 57.000 de copii. Timp de opt săptămâni de la lansare, noul album al cântăreţei Taylor Swift, în vârstă de 30 de ani, s-a aflat pe primul loc în topul american Billboard 200.

"În izolare, imaginaţia mea s-a dezlănţuit şi acest album este rezultatul", a scris Swift despre album pe Twitter în momentul lansării.

"Folklore" este al nouălea album al lui Swift care a fost vândut în cel puţin un milion de exemplare în SUA. Între acestea se află toate cele opt albume de studio ale ei şi discul cu piese de Crăciun, "The Taylor Swift Holiday Collection". "Folklore" a fost o lansare surpriză pe care Swift a anunţat-o cu doar o zi înainte. Albumul conţine melodii precum "Cardigan" şi "The 1".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel