Video - Primele imagini cu Ana Morodan în momentul în care polițiștii o opresc în trafic. Radu Leca: Întotdeauna m-am gândit cine o supără atât de tare, încât să fie atât de tristă

Primele imagini cu Ana Morodan în momentul în care polițiștii o opresc în trafic. Radu Leca: Întotdeauna m-am gândit cine o supără atât de tare, încât să fie atât de tristă / Foto: captură video Realitatea Plus
Primele imagini cu Ana Morodan în momentul în care polițiștii o opresc în trafic. Radu Leca: Întotdeauna m-am gândit cine o supără atât de tare, încât să fie atât de tristă / Foto: captură video Realitatea Plus

Au apărut primele imagini cu Ana Morodan în momentul în care polițiștii o opresc în trafic.

Au apărut primele imagini cu momentul în care polițiștii o opresc în trafic pe Ana Morodan, vedeta pusă sub control judiciar pentru că a fost prinsă beată și drogată la volan.

În imaginile video se vede cum Ana Morodan este oprită de poliție pentru prima oară, în Piața Charles de Gaulle, după ce a făcut un accident. Pe filmare se vede cum vedeta este dusă de braț de polițiști la autospecială, iar mașina vedetei încurcă circulația în sensul giratoriu. Atunci când i s-a cerut să sufle în fiolă, vedeta a refuzat să facă acest lucru, drept pentru care a fost dusă la INML. Acolo ea ar fi refuzat și prelevarea probelor biologice. Astfel, Ana Morodan s-a ales cu primul dosar penal, iar permisul i-a fost reținut.

Ulterior, 7 ore mai târziu, un alt echipaj al poliției ar fi oprit-o în trafic pe Ana Morodan. În urma verificărilor, oamenii legii ar fi constatat că femeia conducea deși avea permisul suspendat. În acel moment i s-a întocmit cel de-al doilea dosar penal.

Totodată, în urma etilotestului efectuat de oamenii legii, acceptat de această dată de vedetă, s-a depistat o alcoolemie sub 0,4 la mie în aerul expirat. Ana Morodan a fost atunci dusă din nou la INML, iar acolo s-a constatat că vloggerița se afla și sub influența substanțelor interzise. Așa s-a ales cu al treilea dosar penal.

Ana Morodan a negat faptul că ar fi condus băută sau sub influența drogurilor, susținând că "singura greșeală" pe care a făcut-o este că a condus cu permisul suspendat. Cât despre substanțele depistate în sânge, ea a afirmat că a luat niște pastile pentru insomnie.

Psihologul Radu Leca: Întotdeauna m-am gândit ce se întâmplă cu ea din punct de vedere emoțional

Psihologul Radu Leca a comentat acest caz într-o intervenție la Realitatea Plus.

"Nu vreau să fiu răuț în dimineața asta pentru că îmi dau seama că voi fi atacat din toate părțile în ceea ce o privește pe această stimată doamnă. A muncit mult să fie doamnă, a învățat foarte mult și a creat un personaj interesant. Faptul că din punct de vedere creativ îți poți permite să ai un personaj pe Instagram sau pe Facebook nu te ajută cu nimic în ceea ce se numește prestație personală în realitate. Prestația personală din realitatea a conținut nu doar o scăpare. Scuza doamnei este că se mai întâmplă să facă și dânsa câte o greșeală, a recunoscut public că ea nu știe să conducă foarte bine, când e pe stânga, când e pe dreapta, nu contează concret pe unde este.

Mi-a plăcut foarte mult personajul pe care l-a avut înainte de a intra către autorități, având practic un discurs către țipat, un discurs care se duce către ideea că poate are nevoie de oameni care să îi ofere ajutorul în mai multe direcții, nu doar în a învăța regulile de circulație.

Îmi pare rău pentru ea ca om, am văzut-o în mai multe ipostaze la televizor, întotdeauna m-am gândit ce se întâmplă cu ea din punct de vedere emoțional, cine o supără atât de tare, încât să fie atât de tristă. Sper din suflet să se pună pe picioare în următoarele săptămâni și sper să revină cu un personaj mult mai bun, mult mai pozitiv și mult mai carismatic, atât pe internet, cât și în realitate", a spus Radu Leca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel