VIDEO Plânge după ce i-a fost închis contul de Instagram

O tânără din Statele Unite ale Americii a izbucnit în lacrimi după ce contul său de Instagram a fost închis, acesta fiind raportat în repetate rânduri. 

Americanca Jessy Taylor a postat un videoclip pe Youtube în care îi roagă pe internauți, în lacrimi, să nu îi mai raporteze contul de Instagram. Contul șters anterior avea peste 113.000 de urmăritori. Tânăra spune că nu ar putea să lucreze un program normal de opt ore pe zi și că își câștigă veniturile din social media, asta după ce anterior a lucrat la un fast food și a fost prostituată.

”Contul meu de Instagram a fost șters. Încerc să îl recuperez, sun pe toată lumea, dar nu știu de ce nu merge. Sunt nimic fără urmăritorii mei, nimic! Eu chiar încerc să fiu o persoană mai bună, chiar dacă primesc multe raportari”, a declarat Jessy Taylor, într-un videoclip publicat pe Youtube.

De asemenea, tânăra supărată le-a transmis și un mesaj celor care i-au raportat contul de Instagram. 

”Vreau să le transmit celor care mă raportează să se gândească de două ori înainte să o facă. Îmi distrug viața. Eu așa îmi câștig banii, online, și nu vreau să pierd asta”, a mai precizat Jessy

A fost prostituată înainte de a face vlogging

”Eu nu sunt ca cei 95% din oameni care lucrează, nu ăsta e motivul pentru care am venit în Los Angeles. (...) Eu nu mă pricep la nimic, nu pot să lucrez ca un om normal. (...) Am fost prostituată. Mă dezbrăcam în fiecare zi. Nu mai fac asta pentru că îmi câștig toți banii pe internet”, spune plângând Jessy Taylor.

În cadrul comentariilor la videoclipul postat pe Youtube, tânăra susține că și-a făcut un nou cont de Instagram și speră că nu va fi raportat din nou. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel