VIDEO. Loredana i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la „Chefi la cuţite“. Ce a făcut vedeta

Loredana Groza i-a surprins pe jurații de la „Chefi la cuţite“.

Loredana Groza a făcut un adevărat show la emisiunea „Chefi la cuţite“. Pe lângă faptul că a gătit ayurvedi, un fel de mâncare indiană, jurata emisiunii „X Factor” de la Antena 1 s-a dezlănțuit pe masa celor trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu.  

"E bine câteodată să stai în pijamale şi să găteşti. Îmi place să încerc orice nebunie pe lumea asta pentru că sunt foarte curioasă. Am mâncat şi meduze şi scorpioni şi greieri, îmi plac foarte mult insectele. Eu gătesc de când mă ştiu şi chiar am trăit într-o atmosferă din asta în care toată lumea din familia mea se pricepea şi făcea bucate. Ambele mele bunici găteau senzaţional, iar mama mea a moştenit acest har, chiar şi tata. Prietenii mei şi toţi cei care au mâncat de pe mâna ei au ţinut-o minte. Ea e specializată pe bucate tradiţionale.

Călătorind în toată lumea, mi-am zis că trebuie să învăţ lucruri pe care ea nu le ştie. Am fost foarte mult în India şi am descoperit dragostea pentru mâncarea indiană. Chiar am luat lecţii de la doi bucătari care gătesc ayurvedi. Voi face un mic dejun indian.", a spus Loredana Groza înainte să se apuce de gătit.

Înainte de afla opinia juraților, Loredana a cântat piesa "Cristina" și a dansat pe masa juraților. La final, a primit cuţitul mult dorit şi a intrat în competiţia bucătarilor. Dansul vedetei îl puteți vedea pe Antena 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel