Victoria Principal, alias Pamela din serialul Dallas. Vezi cum arată acum

În vârstă de 64 de ani, Victoria Principal  s-a născut  în Fukuoka, Japonia, iar de-a lungul adolescenței a trecut prin 17 licee, urmându-şi tatal, ofiţer în Forţele Aeriene SUA.

Victoria Principal a studiat pentru a deveni medic, dar la vârsta de 18 ani a suferit un grav accident de maşină, iar dupa ce şi-a revenit a plecat la New York unde a lucrat ca model, iar în timpul liber participa la auditii pentru a intra in lumea artistică.

Ajunsă la Hollywood, Victoria Principal a debutat ca actriţă în 1972, în filmul "The life and times of judge Roy Bean", rol cu care a fost nominalizată la Golden Globes. Totuși consacrarea a venit cu rolul Pamelei Barnes Ewing jucat timp de nouă ani în Dallas, în perioada 1978 - 1987, ea fiind considerată una dintre cele mai mari frumuseţi din anii '80. Serialul Dallas s-a filmat pe parcursul a 14 sezoane (1978–1991) şi a avut un succes impresionant în lumea intreaga, înregistrand o audienţă globală de peste 100 de milioane de telespectatori.

Citește și: Charlene Tilton, alias Lucy Ewing din Dallas. Vezi cum arată acum

După ce a renunţat la rolul din Dallas, actriţa şi-a înfiinţat propria companie de productie, "Victoria Principal Productions", continuând să lucreze ca actriţă, dar a  creat și propria linie de produse de îngrijire a pielii, care au transformat-o într-una dintre cele mai de succes femei de afaceri din SUA.

Ea a scris mai multe cărţi despre frumuseţe şi s-a dedicat în timp actelor de caritate.

Deşi a fost măritată cu un chirurg estetician, actriţa a susţinut că nu a suferit nicio intervenţie chirurgicală majoră, deşi aspectul ei actual nu pare să fie unul natural.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel