Victor Socaciu a dispărut de pe afișul ”Om bun”. Marina Almășan, FURIOASĂ: Orașul e plin. Ce ușor dispărem de pe acest pământ...

Marina Almășan și Victor Socaciu, foto Facebook
Marina Almășan și Victor Socaciu, foto Facebook

Marina Almășan se arată indignată de faptul că numele lui Victor Socaciu nu mai apare pe afișul care anunță spectacolul ”Om bun”, brand pe care regretatul artist l-a construit alături de colegii săi. 

Victor Socaciu s-a stins din viață pe data de 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani, după o lună de spitalizare.

La aproape două luni de la decesul marelui artist, pe străzile Bucureștiului a apărut un afiș care anunță spectacolul „Om bun”, pus pe picioare de Victor Socaciu, Mircea Vintilă, Vali Sterian și Andrei Partoș. Spectacolul ar avea loc la Sala Palatului și va fi realizat de foștii colegi de scenă ai regretatului artist.

Afișul arată aproape identic cu cel din anul 2019, atunci când Victor Socaciu urca pe scena Sălii Palatului, însă, de data aceasta, numele regretatului artist nu apare nicăieri. 

Marina Almășan: „Ar fi fost frumos ca măcar să menționeze ceva pe afiș, de tipul in memoriam Victor Socaciu”

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a avut o primă reacție, după ce acest afiș a început să circule. Ea se arată indignată de faptul că numele lui Victor Socaciu nu apare pe acest afiș și spune că merita să apară măcar ”in memoriam Victor Socaciu”, după ce acesta a contribuit atâția ani la acest spectacol.

”Chiar zilele trecute vorbeam cu Mircea Vintilă (una dintre multele personalități care mi-au transmis amintiri despre Victor pentru a le include în cartea mea) despre Om Bun, brandul pus pe picioare, cu peste 30 de ani în urmă, de el, Victor, Vali Sterian și Andrei Partoș. Și remarca Mircea cu cât devotament a organizat Victor, timp de 30 de ani, evenimentele folk sub acest generic, culminând cu celebrul Festival omonim…

Seara, pe Dorobanți, m-am ciocnit de afișul din imaginea postată de mine pe Facebook. Și înțeleg că orașul e plin de ele. Cunoscătorii au remarcat că afișul este fix același de anul trecut, mai puțin numele lui Victor (atașez și afișul Galelor anterioare) și m-am întristat: ce ușor dispărem de pe acest pământ și odată cu noi, memoria lucrurilor pe care le-am făcut!

Nu știu care este dedesubtul juridic al acestui aspect și nici nu e treaba mea cine de pe urma cui se îmbogățește pe lumea asta. Poate totul e chiar legal. Dar ar fi fost frumos ca măcar să menționeze ceva pe afiș, de tipul in memoriam Victor Socaciu. Mai ales că evenimentul va avea loc la nici 4 luni de la stingerea artistului”, a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Marina Almășan scrie o carte, văduva lui Victor Socaciu nu e de acord

Între văduva lui Victor Socaci și fosta soție a regretatului artist se iscă un nou război. Motivul ar fi planul Marinei Almășan de a scrie o carte despre viața fostului său soț. Brândușa  Socaciu susține că nu e de acord cu această inițiativă. 

Întrebată dacă are de gând să scrie o carte despre povestea lor de iubire, Brândușa Socaciu a spus că nu crede că regretatului artist i-ar fi plăcut să devină subiect de carte.


„Mă întrebați dacă aș vrea să scriu o carte. Sigur că aș putea, am multe lucruri de povestit, dar pe lângă faptul că îl cunosc atât de bine pe Victor încât știu că nu i-ar fi plăcut ca viața lui să facă obiectul unui bestseller, înainte de toate aș lua în calcul și anumite aspecte legale care au menirea de a proteja viața privată și imaginea celui care a fost Victor Socaciu. Viața privată este ocrotită de lege și potrivit articolului 71 din Noul Cod Civil, care susține că orice persoană are dreptul la respectarea vieţii sale private”, a mărturisit Brândușa Socaciu pentru sursa citată, în urmă cu ceva timp.

Replica Marinei Almășan

„Eu nu trebuie să cer nimănui niciun consimțământ pentru a-mi povesti viața. Iar dacă cineva ar susține astfel de aberații, probabil că are de ce să se teamă!”, a fost replica Marinei Almășan, conform sursei citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel