Urmărește emisiunea live


Victor Slav, despre căsătorie și al doilea copil. Cine este Selina, femeia acuzată că seamănă cu Bianca Drăgușanu: Viața trebuie să își urmeze cursul

Victor Slav a vorbit despre cel de-al doilea copil.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au format timp de mai mulți ani un cuplu admirat de toată lumea și din iubirea lor a rezultat o fetiță, Sofia. Cu toate acestea, la un moment dat, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate și și-au refăcut viețile.

În timp ce Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru relațiile pe care le-a avut cu Alex Bodi și Gabi Bădălău, Victor Slav și-a prezentat noua iubită abia la începutul anului 2021, luând prin surprindere pe toată lumea.

Deși spera să primească reacții pozitive și lumea să se bucure pentru el, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost umilit de urmăritori, iar replicile au fost extrem de acide. 

Victor Slav se iubește încă din vara lui 2019 cu Selina, o tânără blondă, superbă, iar acum sunt deciși să-și ducă relația la alt nivel, să formeze o familie și să devină părinți.

În vârstă de 41 de ani, Victor Slav a dezvăluit că și-ar dori să mai aibă încă un copil.

Victor Slav: "Nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară"

"Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul. Și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta", a declarat Victor Slav pentru viva.ro.

Victor Slav, despre căsătorie

"Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată „niciodată" (...)

Nu sunt gelos. Am ajuns la vârsta la care știu foarte clar cine sunt, ce vreau și gelozia nu își mai are locul. Asta nu înseamnă că nu îmi pasă de femeia de lângă mine. Nu poți lăsa lucrurile la voia întâmplării, este important ca femeia de lângă tine să vadă că te interesează, că ești implicat în relație.", a completat el.

Cine este Selina, iubita lui Victor Slav

Noua iubită a lui Victor Slav preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și nu vrea să devină cunoscută în showbiz, așa cum a mărturisit și partenerul ei.

Victor Slav a cunoscut-o pe Selina într-un local de fițe din Capitală, acolo unde aceasta lucra ca hostess.

"Este iubita mea și este un model de femeie", spunea Victor Slav despre ea, în urmă cu ceva timp.

Întrebat într-un interviu care este relația pe care o au Selina și fiica lui, Sofia, Victor Slav a declarat: "Se înțeleg foarte bine. Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta. Cine știe, nu spun niciodată niciodată".

VEZI mai multe fotografii cu Selina și Victor Slav în GALERIA FOTO

Victor Slav, acuzat că și-a luat iubită care seamănă cu Bianca Drăgușanu

"Câta „siliconul” ai sis la bust… silly sau Silicon Valley. Voi astea operate sau aranjate așa la "țiplă" se vede chinul pe fața voastră fără supărare și superficialitatea... sunteți ca o mâncare care arată bine, prea bine să fie și gustoasă. Fete tinere operate și machiate ca mumiile lui Tutankamon", "Păcat de tine! Dar cine este cea de lângă tine? Acum este tânără, dar după 55-60 de ani, când se lasă silicoanele în papuci, o să îți mai placă?! Una este să te întrețin, altceva să schimbi măsura la silicoanele din toate părțile esențiale… Chiar păcat de tine!", "Drăgușanu Nr 2. No offence, dar seamănă. Doar că Bianca e mai tunată un pic", "Ai niște gusturi proaste, o copiează pe Bianca caută o femeie de casă, uite, Vârciu a umblat până a găsit o fată de casă", "Cine mai este și petarda asta? Numai de astea ai parte bre, nea Victor?".

- "Eu mă întreb de ce ai oprit comentariile pentru poza alb-negru de azi? Cumva că toți vor spune că tipa seamana cu Anda Adam?"

- "N-are nicio treabă! Mai degraba Loredana Chivu. Eu am crezut ca ea este!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel