Vica Blochina a vorbit cu Răzvan Ciobanu, duminică seară. De la ora 21:30 nu a mai putut fi contactat, noi detalii

Vica Blochina
Vica Blochina

Vica Blochina a fost o prietenă foarte apropiată a lui Răzvan Ciobanu. Ea a făcut mai multe precizări cu privire la moartea creatorului de modă. 

Vica Blochina trebuia să se întoarcă cu Răzvan Ciobanu de la mare. Ea a povestit, la Antena 3, de ce nu s-a mai întâmplat acest lucru. 

”Eu trebuia să mă întorc cu el acasă. Când am plecat de la București la Constanța, i-am lăsat mașina mea. El nu trebuia să vină la mare, a fost sâmbătă la mine acasă, mi-a făcut două-trei ținute pentru mare. A doua zi de dimineață, mi-a trimis mesaj: Victoria, am venit la mare și d-abia aștept să mă întorc înapoi. Eu l-am sunat pe el imediat și i-am zis că mă întorc cu el înapoi. L-am întrebat cu ce mașină a venit și a zis că n-a venit cu mașina mea, că a venit cu o mașină mare. I-am zis că e perfect dacă se întoarce atunci, plecăm împreună. Am mai ținut legătura, am mai vorbit la 11-12, la 13. Apoi, la un moment dat, nu mi-a mai răspuns la telefon și eu mi-am făcut alt program. Dacă Răzvan mă suna până la ora 18:00, eu eram cu el în mașină și veneam spre București. El m-a sunat la 20, nu am auzit telefonul. Mi-a dat mesaj: ”ce faci, cu ce plec, te rog frumos sună-mă”. Eu nu l-am mai sunat, i-am trimis mesaj pe la 21:00: vii mâine cu mine. După 21:30, nimeni n-a mai dat de el. Nimeni, nimeni! El n-am mai intrat pe whatsapp după 21:15 și ultimul telefon l-a dat unui prieten comun, la ora 21:00 și el a revenit cu un telefon la 21:30 pentru că el n-a putut să răspundă atunci și, de atunci, Răzvan n-a mai răspuns la nimeni.” a spus Vica Blochina, la Antena 3. 

Răzvan nu bea alcool. Avea multe proiecte

Vica Blochina a spus, cu privire la prietenul comun, că Răzvan îl aștepta pe prietenul respectiv să-i dea o brățară de acces pentru o petrecere de la mare. ”Tot îl suna, hai vino mai repede, hai vino mai repede. La un moment dat, el nu se simțea bine. Îi tot zicea prietenului să vină pentru că nu se simte bine. Nu știu dacă era vreun motiv pentru care voia să se întoarcă acasă. Nu i-o fi plăcut anturajul. Răzvan nu combina anturajele niciodată. Eu nici nu știam cu cine a venit la mare. Mi-a zis doar cu niște prieteni, cu mașina mare. Din ce am înțeles eu, el a plecat spre mare cu prietenii ăștia, care i-ar fi dat mașina apoi să plece, pentru că Răzvan nu bea alcool. Se știe că nu bea alcool. A spus că vine cu ei și conduce el mașina. (...) Avea un plan mare de viitor. Trebuia să meargă la Asia Express, a filmat în Chefi la cuțite, avea o groază de proiecte care veneau către el, nu avea de ce. Eu cred că a adormit la volan, eu asta cred” a spus Vica Blochina. 

”Gașca lor a încheiat nota de plată la ora 19:00 și copilul m-a sunat la 20:00, înseamnă că m-a sunat să vin cu el spre București” a mai spus Vica Blochina. 

”Acest băiat a fost familia mea, ne vedeam zi de zi, vorbeam de 15 mii de ori pe zi la telefon” a mai precizat Vica Blochina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel