Viață pe Fulgy după ce a fost plasat în arest la domiciliu! Cum arată locul în care stă închis / FOTO

Fulgy
Fulgy

Fulgy va sta în arest la domiciliu în următoarele 30 de zile. Locuiește într-o vilă a părinților în valoare de... 300.000 euro.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3 au hotărât ca Fulgy, fiul Clejanilor, să stea în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile, după ce acesta a lovit cu pumnul un jurnalist şi i-a furat mai apoi telefonul mobil. Dacă tânărul va încălca această măsură, Fulgy riscă arestul preventiv.

Fiul Clejanilor îşi regretă fapta, ba chiar a început să plângă în sala de judecată

"Cu certitudine regretă situația în care se află și regretă motivele pentru care a ajuns în această situație. El se află sub imperiul unei măsuri restrictive, arestul la domiciliu. Plasarea lui în arest la domiciliu, nu prezintă niciun fel de pericol social. Dacă va încălca această măsură, riscă o măsură mai aspră, singura mai aspră este arestul preventiv. Din cunoştinţele mele, nu consumă niciun fel de substanţă. Nu sunt aici pentru a comenta situaţia lui medicală. Am fost angajat în acest dosar şi mai multe nu vă pot spune. Dosarul nu este public. Măsura este clară, arestul la domiciliu", a declarat primul avocat care a ieşit din Judecătoria Sectorului 3.

În schimb, cel de-al doilea avocat al fiului Clejanilor, spune că starea clientului său era bună. Mai mult, acesta a declarat, că Fulgy îşi regretă fapta, ba şi şi-a manifestat acest regret "în mod concret, nu formal". "A spus că regretă şi îşi cere şi scuze", a adăugat avocatul.

Fulgy nu se plictisește în arestul la domiciliu, ba pare că se relaxează și-i merge foarte bine. Iată imagini de la el de-acasă de când este în arest la domiciliu:

2. -imagine fara descriere- (fulgy-baie_75134300.jpg)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de fulgy (@mrmmoft)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de fulgy (@mrmmoft)

Fulgy a agresat sâmbătă un jurnalist, iar apoi i-a furat telefonul Fulgy a fost reţinut de Poliţie, sâmbătă seară, după ce a bătut un jurnalist şi i-a furat telefonul mobil, pe stradă. Tânărul a ajuns în arestul Poliţiei, după ce, pe tot parcursul zilei de ieri, dar şi vineri seara, a fost implicat în mai multe scandaluri cu familia sa. Fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani, a făcut un scandal monstru vineri seara şi şi-a acuzat tatăl că l-a sechestrat în casă, dar şi că îl şantajează. Mai mult, el a mers şi la sediul Poliţiei, acolo unde a scris o plângere împotriva tatălui său, însă înainte să o semneze a rupt-o şi a anunţat că nu îi poate face rău tatălui său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel