Viața angajaților de la Facebook, într-un reportaj BBC - Video

facebook
facebook

Imagini și detalii rare din viața angajaților Facebook, surprinse în timpul unui reportaj realizat de o echipă de jurnaliști de la BBC în sediul companiei, dezvăluie cum sunt motivați salariații, cum își petrec timpul liber sau cum arată locul în care aceștia își desfășoară activitatea.

O echipă de jurnalişti s-a deplasat la sediul companiei Facebook, în Silicon Valley, California, unde au surprins imagini şi frânturi din spatele reţelei de socializare cu mai mult de 1 miliard de utilizatori activi.

În debutul reportajului, cei de la BBC informează faptul că "În primul rând, sunt avantaje precum mâncarea gratuită, spălătoria şi biciclete gratuite pentru ca angajaţii să se deplaseze în campus, aşa cum este numit".

Responsabilii cu designul de interior ai clădirii sediului au optat pentru "o abordare minimalistă şi industrială", pentru a-i "încurajă pe oameni să ia controlul asupra spaţiului lor", deoarece arta este foarte importantă pentru ei, a explicat reprezentantul companiei care a însoţit jurnaliştii în turul clădiri.

În schimb, funcţionarea sediului companiei, de la modalităţile de aranjare a mobilierului şi de decorare a pereţilor până la facilitarea interacţiunii dintre angajaţi, a fost inspirată din ideile lui Mark Zuckerberg de când era studentm după cum a povestit reprezentantul Facebook, în timp ce prezenta încăperile de relaxare și socializare. "Punem mult accent şi pe spaţiile sociale. Avem multe jocuri. Oamenilor de aici le plac jocurile de tip boardgames şi cele video. Cultura jocurilor este adânc înrădăcinată aici", citează Mediafax.

Într-una din încăperile de la subsol, pe care inginerii și "tocilarii" o vizitează mai rar, jurnaliștii BBC au filmat locul unde se desfăşoară activitatea de producţie manuală de postere cu mesaje motivaţionale, care sunt create de angajaţi şi expuse în sălile de lucru, pentru a le ridica moralul. "Invităm echipe Facebook din toată lumea ca să (...) producă postere ce reprezintă idei şi concepte la care ei înşişi lucrează, pe care ei le consideră importante şi pe care vor să le disemineze în întreaga organizaţie", a povestit un angajat care muncea la un astfel de poster.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel