Vezi lângă cine ”întinerește” Eddie Murphy

Dragostea nu are vârstă, iar atunci când iubita este mai tânără cu 28 de ani, viața este mai frumoasă. Noua iubită a actorului Eddie Murphy este cu 23 de ani mai tânără decât el, însă starul american nu scapă nicio ocazie să-și dezvăluie gesturile pline de afecțiune față de partenera sa, chiar și în public.

Eddie Murphy, în vârstă de 51 de ani, are o relaţie cu Rocsi Diaz, în vârstă de 28 de ani. Dragostea celor doi este puternică, fotografii surprinzând gesturi plline de tandrețe și respect ale actorului american față de noua sa iubită.

Astfel, în timp ce aşteptau rândul pentru a fi serviţi de angajaţii unei cafenele din Los Angeles, Eddie şi Rocsi s-au ţinut în braţe, în timp ce-și șopteau cuvinte la ureche, scrie dailymail.co.uk. Mai mult, la ieşirea din cafenea, actorul a deschis uşa maşinii pentru iubita sa. Aceasta nu este, însă, pentru prima dată când cei doi îşi arată afecţiunea unul faţă de celălalt în public.

Actorul are cinci copii cu fosta sa soție Nicole Mitchel, dar și o fetiță cu Melanie Brown, fostă membră a trupei Spice Girls, cu care a avut o relație.

În schimb, carierea lui Eddie Murph nu parcurge o perioadă favorabilă, după ce ultimul său film "O mie de cuvinte” a adus un profit de doar 6,4 milioane de dolari, clasându-se pe locul 6 în topurile cinematografice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel