Vezi cea mai romantică cerere în căsătorie

Inventivitatea unor bărbați se pare că nu are limite atunci când trebuie să adreseze marea întrebarea către iubite. Planul complex al unui american a dat roade până la urmă, prietena lui răspunzând pozitiv cererii în căsătorie.

Jack, din Boston, şi-a cerut iubita în căsătorie într-un mod mai mult decât inedit. Acesta a aranjat ca o mulţime de străini să-i ofere Teresei Elsey câte o floare. Daily Mail informează că ceea ce trebuia sa fie o întâlnire normală cu iubitul după muncă, s-a dovedit a fi un drum plin de surprize.

Primul străin care i-a oferit flori Teresei a fost refuzat de aceasta, dar după ce s-a întâlnit cu prietenul ei, a început să primească florile din partea străinilor. Florile încep să fie din ce în ce mai multe în timp ce cuplul se apropie de destinaţia finală pentru întâlnirea programată. La un moment dat, oamenii stau la coadă pentru a-i oferi fetei câte o floare. Teresa ţine deja cu greu toate florile primite.

Între timp, Jack se furişează şi îşi pune pe el un frac pentru a pune marea întrebare. O duce apoi pe Teresa pe o bancă pregătită special pentru a o cere în căsătorie."Teresa Elsey, vrei să te căsătoreşti cu mine?". "Bineînţeles", a fost răspunsul fetei. Răspunsul a stârnit aplauzele publicului care urmărea întreaga scenă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel