Vezi ce vor păți cei care descarcă Torrente ilegal

Autoritățile duc o luptă  anti-piraterie la un nou nivel ridicat în ultimii ani. Milioane de scrisori cu mesaje de avertizare  au fost trimise în ultimii ani utilizatorilor de Internet care au fost descoperiți că foloseau aplicația de tip File-Sharing în Franța. Măsura finală a fost amendarea și deconectarea de la Intarnet a celor vinovați. 

Susţinută de o lege anti-piraterie care prevede acţiunea în trei paşi - avertizare, amendare şi deconectarea temporară de la internet - măsura corectivă a fost aplicată unui utilizator de servicii internet care a distribuit unul sau mai multe fişiere în sistem File-Sharing, în franța, după ce acesta a ales să ignore mesajele de avertizare primite din partea autorităţilor, scrie go4it.ro.

Dacă decizia autorităţilor nu este contestată prin apel în term de 10 zile, furnizorul de Internet este obligat să blocheze accesul la Internet pentru clientul sancţionat timp de 15 zile. Totuşi, în acest interval furnizorul ISP este obligat prin lege să ofere clientului acces la servicii de tip e-mail, mesagerie instant şi comunicaţii în sistem VOIP.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel