Vezi ce schimbare radicală face Jojo în viața ei

jojo
jojo

Într-o postare pe blogul personal, Jojo vorbește despre iluminare, despre divinitate și despre schimbările pe care le face în viața ei, în fiecare zi.

Actrița Cătălina Grama, alias Jojo, încearcă să se descopere de când a divorțat și își sfătuiește prietenii să-i urmeze exemplu.

"Când te întorci la tine căutarea e lungă, frumoasă, ciudată, plină de urcușuri și coborâșuri. Pentru unii obositoare sau înspăimântătoare. Ca orice drum de altfel. Pentru că atunci când ne întoarcem la noi, ne întoarcem la El, orice ar însemna asta pentru fiecare. Oricum am privi această întoarcere, însă, cu siguranță e o cale către lumină și adevăr. Sunt convinsă că numai în adâncurile noastre le putem întâlni" ascris artista pe blogul personal.

 "E foarte adevărat că noi oamenii suntem obișnuiți să fim împreună, să râdem împreună, să suferim împreună, să ne bucurăm, să medităm împreună cu cei apropiați, să facem alegeri. Singurătatea e cel puțin ciudată, că să nu folosesc alte cuvinte. (...) Așa că trebuie să găsim o cale să ne hrănim mai bine și mai frumos sufletele" a mai menționat Jojo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel