Vezi ce salariu lunar are Victor Slav în comparație cu Bianca

slav
slav

În ultimele zile au apărut informații potrivit cărora discuțiile din familia Slav ar avea la bază și aportul financiar al lui  Victor. Potrivit spynews.ro, Victor Slav ar câștiga într-o lună cât câștigă Bianca într-o seară. 

Se speculează că unul dintre motivele pentru care Victor Slav şi Anda Adam s-au certat ar fi fost faptul că blondina s-ar fi săturat să fie ea stâlpul casei. Şi asta pentru că venitul lui Victor era cu până de 5 ori mai mic. Cu alte cuvinte, Anda aducea în casă în jur de 12.000 de euro, în timp ce salariul lui Victor ar fi fost de 2.800 de euro, conform spynews.ro.

Dacă până acum câţiva ani, când era prezentatorul emisiunii "Frumuseţe pe muchie de cuţit", Victor Slav îşi rotunjise veniturile considerabil, în prezent acesta a rămas doar cu câteva apariţii săptămânale la rubrica "Vremea", din cadrul Ştirilor PRO TV.

Prezentatorul este din nou în inferioritate, din punct de vedere financiar, şi în relaţia cu Bianca. Potrivit aceleiaşi surse, suma încasată de Victor ar fi mărunţiş pe lângă câştigurile roşcatei. Simpla ei prezenţă la inaugurarea unui restaurant din Cluj ar fost răsplătită cu 2.000 de euro, iar pentru un show dintr-un club bucureştean a mai luat 1.500 de euro.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel