Vezi ce româncă i-a depăşit pe Rihanna şi David Guetta în topurile din Europa - VIDEO

alexandra-stan
alexandra-stan

Alexandra Stan are 22 de ani şi este din Constanţa, dar a reuşit să îi depăşească pe Rihanna şi David Guetta  în topurile din Marea Britanie, Franţa şi Spania şi a înnebunit cluburile din Europa cu "Mister Saxobeat". Chiar de la lansare a ajuns în vârful topurilor, iar succesul a luat-o prin surprindere.

"Eu fiind din Constanţa, un oras mic, nu eram obişnuită să cânt pe scene mari. Viaţa mea s-a schimbat radical. Nu mai am timp să ies cu prietenii. Eu în domeniul muzical nu am decât un an de canto, dar nu cred că asta este cel mai important. Contează să ai câte puţin din toate, să fii foarte pregătit pentru munca fizică şi să ai un corp rezistent, să dormi două-trei ore pe noapte", spune Alexandra Stan la ştirile Pro Tv.

Iar reteţa a dat roade. A fost numărul 1 în Franţa, Canada, Spania, Rusia, iar de curând a aflat că piesa sa este cea mai ascultată şi în Marea Britanie.

"I-am surclasat pe David Guetta şi pe Rihanna. Dacă stau să mă gândesc, nu realizez, e Rihana totuşi!", povesteşte Alexandra.

Alexandra are o piesă nouă, care se numeşte "Get Back", iar acum lucrează la un videoclip şi intenţionează să lanseze anul acesta şi primul său album.

Citeşte şi:

Edward Maya şi Vika Jigulina – 160 de milioane de vizualizări pe YouTube, pentru melodia unor români – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel