Vezi ce a spus Michelle Obama despre soțul ei

Michelle Obama
Michelle Obama

Zilele trecute, Michelle Obama a ținut un discurs impresionant despre momentul în care și-a cunoscut soțul și mai ales despre originile acestuia. Prima doamnă a Statelor Unite nu ezită să menționeze cât de îndrăgostiți erau pe atunci.

[caption id="attachment_229050" align="alignleft" width="287"] dailymail.com[/caption]

Prima dată când l-a întâlnit pe Barack Obama a fost acum 23 de ani, Prima Doamnă realizând o imagine umilă a președintelui: "băiatul care mă lua la întâlniri într-o mașină ruginită, ale cărui posesiuni cele mai de preț erau o masă de lemn gasită într-un tomberon și o pereche de pantofi mai mici cu un număr și jumatate decât masura lui"

Soțul ei a fost crescut doar de mama și bunicii lui, având o copilărie modestă și datorită acestui lucru, Barack Obama ramâne un om umil și recunoscător pentru ceea ce deține în acest moment.

Michelle Obama a afirmat că soțul ei a rămas același om pe care l-a cunoscut acum 23 de ani, cu aceleși convingeri, caracter și idealuri.

Discursul de susținere al Primei Doamne îl aduce în contrast pe contra-candidatul lui Barack Obama,Matt Romney care face parte din Partidul Republican și care provine dintr-o familie înstărită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel