Vezi care ar putea fi mijlocul de transport al viitorului

7pantofi2
7pantofi2

O pereche de pantofi realizați de designerul american Peter Treadway  ar pute deveni mijlocul deplasării în viitor. Purtătorii acestor pantofi se pot deplasa cu  până la 16 km/h, scrie Daily Mail. Daily Mail scrie că pantofii sunt făcuţi din nailon şi aluminiu şi se încarcă în 2-3 ore.

Noul gadget, care costă 500 de euro şi se montează peste pantofii obişnuiţi, să aibă foarte mare succes, pentru că i-ar ajuta pe oameni să se deplaseze mai repede chiar decât maşinile, în cazul unor blocaje în trafic.

"Pantofii", care sunt controlaţi cu ajutorul unei telecomenzi, au o autonomie de 3-5 kilometri între fiecare două încărcări ale bateriei, notează sursa.

Cei dispuşi să îi încerce vor învăţa destul de repede să-i "conducă": când vor să cotească la stânga sau la dreapta, vor trebui pur şi simplu să se aplece în aceeaşi direcţie, scrie Daily Mail.

Americanul spune că "pantofii" motorizaţi, care vor fi lansaţi în februarie, nu sunt doar pentru oameni leneşi, pentru că faci mişcare atunci când iei curbele şi eviţi obstacolele. "E ca pe role. Această invenţie ar putea face oamenii să petreacă mai mult timp în aer liber, ceea ce e bine", a explicat Treadway.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel