Vești proaste pentru Cătălin Botezatu. O nouă operație dificilă

Cătălin Botezatu a început anul 2020 cu vești proaste în ceea ce privește starea de sănătate.

Anul 2019 la provocat pe Cătălin Botezatu. Acesta a fost supus mai multor operații dificile, care i-au pus viața în pericol, dar designerul a învins de fiecare dată și a ieșit învingător din bătălia cu cancerul.

O operație extrem de dificilă

 

Se pare că și anul 2020 îl încearcă pe Botezatu, care se pregătește de alte două intervenții, una de rutină și alta foarte grea, rar praticată atât în România, cât și în lume.

"Urmează o altă operaţie ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România", a declarat Cătălin Botezatu.

Ce spune Cătălin Botezatu despre operațiile de anul trecut

 

"M-am dus la turcaleţii mei şi m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operaţie extrem de grea, dureroasă, pentru că eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore. Operaţia a durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice", a declarat designerul, care a fost operat pe colon, pentru a i se extirpa o tumoră canceroasă, citează România TV.  

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24