Vestea care a căzut ca un trăznet pentru Simona Pătruleasa: Am suferit enorm

Frumoasa prezentatoare de știri de la Kanal D, Simona Pătruleasa, a trecut prin momente grele. 

Prezentatoarea TV s-a chinuit mulți ani să facă un copil. Ea a povestit, conform okmagazine.ro, cum a primit veste că nu poate avea copii: ”Nu poţi avea copii. (...) În momentul acela cade cerul pe tine şi simţi că o iei razna. A căzut ca un trăznet vestea. Nu m-am putut obişnui cu ideea. A fost un moment greu, am suferit enorm. M-am gândit la varianta unei mame-surogat, m-am interesat dacă la noi în ţară e posibil să apelez la aşa ceva. M-am gândit la absolut tot ce este omenesc posibil pentru a putea avea un copil”. 

Nu s-a împăcat cu ideea și a urmat multe tratamente: ”Am făcut 3 tratamente, nu 100, cum s-a tot spus... Şi cel din urmă a fost cel mai greu cu medicamentaţie şi injecţii, pe care mi le făceam singură în abdomen, după calculele mele, 300 de injecţii dureroase şi traumatizante”. 

În 2011, Simona Pătruleasa a devenit mama unei fetițe perfect sănătoase. 

Conform sursei citate, jurnalista a pierdut o sarcină: ”Cred că au trecut doi sau trei ani. nici nu mai ştiu. Am pierdut sarcina pe la 10 săptămâni. Aveam o stare ciudată, am simţit că se întâmplă ceva. Doamna doctor era plecată în America, am mers la medic şi am constat că se oprise inimioara. Atunci a fost cel mai greu, poate mai greu decât atunci când făceam tratamente”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel