Veste proastă pentru utilizatorii de WhatsApp

whatsapp
whatsapp

Proprietarii aplicației de mesagerie WhatsApp au decis să introducă plata anuală pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS. Este vorba despre un dolar pe an. În același timp, aplicația tocmai a fost îmbunătățită și poate fi descărcată gratuit din AppStore. Doar că s-a introdus plata anuală, așa cum s-a întâmplat și cu varianta pentru celelalte platforme: Android, BlackBerry sau Windows. În occident, dar și în SUA vestea a făcut furori și numeroși utilizatori caută alternative.

WhatsApp este cea mai descărcată aplicație de mesagerie din Europa și SUA. Una dintre platformele pe care a avut cel mai mare succes este iOS, unde s-a menținut mult timp pe primul loc printre cele mai descărcate aplicații plătite, căci până acum se plăteau 0,99 euro pentru fiecare descărcare. Dar acum, compania a decis să instaureze aceleași condiții pentru toate platformele: se descarcă gratuit și se plătește abonament anual de 1 dolar pe an.

Compania asigură că a ajuns la peste 200 de milioane de utilizatori activi și 17 miliarde de mesaje pe zi.

Aplicația pentru iPhone a fost actualizată în cursul serii trecute, dezvoltatorii ei implementând o nouă interfață pentru trimiterea mai multor imagini în același timp, au implementat posibilitatea de a interacționa cu alte aplicații prin intermediul URL-urilor disponibile în iOS, iar la final a rămas implementarea opțiunii de a salvă în iCloud toate conversațiile din aplicație.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel