Veste proastă pentru fanii lui Florin Piersic. Medeea Marinescu a făcut ANUNȚUL: "Riscurile sunt prea MARI"

Florin Piersic
Florin Piersic

Medeea Marinescu a făcut anunțul trist pentru marii iubitori de teatru. 

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori ai României și bucură publicul larg de mai bine de 60 de ani. Ei bine, pandemia de COVID-19 l-a ținut departe de scenă și de publicul pe care-l iubește enorm și chiar dacă a jucat alături de Medeea Marinescu de câteva ori în ultima perioadă, au luat o decizie radicală, spre binele actorului. 

Din cauza exploziei de cazuri de COVID-19, cele patru spectacole pe care urma să le aibă în luna august, la “Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase”,  au fost suspendate, de teama ca marele actor, în vârstă de 84 de ani, să nu se infecteze cu noul coronavirus. 

"Ar fi fost un risc mare pentru Florin – şi virusul, şi canicula"

“Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, şi pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin – şi virusul, şi canicula. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor şi am decis să suspendăm spectacolele. În august aveam patru reprezentaţii, plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă.

Florin este în mare vervă şi abia aştepta să urce din nou pe scenă, mai ales că de aproape şase luni n-a mai jucat. El era însă cel mai expus dintre noi, riscurile sunt prea mari”, a spus Medeea Marinescu pentru click.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel