Verișoara Anastasiei Cecati, dezvăluiri cumplite despre ucigaș

Sursa: Facebook/ Anastasia Cia
Sursa: Facebook/ Anastasia Cia

Verişoara Anastasiei Cecati a vorbit despre modul în care soţul ucigaș o trata pe actriţă. Potrivit acesteia, modelul a avut de îndurat multe bătăi de la soţul ei.

"A doua zi după nuntă, el a lovit-o. I-am zis că nu este bine ceea ce face şi ea zis că vrea să îl ajute să treacă peste asta şi ea îl iubeşte şi dacă nu ea... cine? A lovit-o cu pumnul în faţă şi ea a ţipat foarte tare: mamă! A ţipat şi noi am fugit în cameră şi ne-a zis nouă: 'el mă bate. Uite ce a făcut!' Şi i-a tăiat rochia de mireasă, i-a luat inelul de logodnă, i-a aruncat două telefoane. Noi întrebam: 'ce se întâmplă, ce s-a întâmplat?' Ea credea că el înnebunise, că trebuia să ia pastile la timp şi nu le-a luat.

I-a mai dat o palmă înainte de nuntă cu o săptămână, iar ea a tăcut şi l-a iertat pentru că el a jurat că nu o va mai face vreodată.

[citeste si]

Ea a aflat că a fost la spitalul de nebuni, că avea probleme psihice şi părinţii au confirmat acest lucru. La telefon îmi spunea că îi este frică pentru copil şi că nu ar vrea să se apropie de el", a spus verișoarea Anastasiei Cecati în exclusivitate la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel