Venera Arapu, la Descoperă-ţi frumuseţea, noua emisiune de la Antena Stars

Primul creator român care a participat la Săptămâna Modei din Paris, Venera Arapu, va face parte din juriul celui mai nou reality show de beauty, „Descoperă-ţi frumuseţea”, ce va avea premiera în curând, la Antena Stars.

Ca jurat la „Descoperă-ţi frumuseţea", Venera Arapu conştientizează că nu va fi uşor pentru femei să îşi facă apariţia în faţa unei armate de specialişti în domeniu: „trebuie găsite persoane care să aibă suficientă încredere să îşi asume o astfel de situaţie", spune ea, însă totodată oferă garanţia că echipa va face tot ce îi va sta în putinţă să le facă pe participante să se simtă cât mai confortabil.

Fire foarte determinată, renumitul designer ştie clar ce va puncta în cadrul show-ului: „caut lucrul bun, bine făcut şi încerc să minimalizez ceea ce nu este ok", declară Venera, făcând referire la stiliştii care le vor transforma şi consilia pe participante. 

Împreună cu cele mai mari nume din zona de beauty şi fashion, Ovidiu Buta îşi propune să schimbe destinul unor femei, printr-o transformare de stil şi atitudine. În fiecare săptămână, talentatul stilist va aduce în lumina reflectoarelor poveştile unice ale unor femei care au curajul de a lupta pentru a-şi recâştiga zâmbetul, frumuseţea şi încrederea pierdute poate la un moment dat, în viaţă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel