O cunoscută vedetă tv, pe masa de operație, după ce i-au explodat silicoanele: "Puteam să mor"

O cunoscută vedetă tv a fost la un pas de moarte, după ce implanturile mamare pe care le avea i-au explodat.

După ce s-a întors din vacanță, Raluca Dumitru, asistentă tv la Antena Stars, a ajuns direct la medic din cauza unor probleme cu implanturile.

"Mi-au spus că implantul mamar a explodat"

"Aveam dureri, dar mai ușoare, încă de anul trecut, de prin vară. Am mers la medic, mi-a făcut un RMN, mi-a spus să revin după câteva luni la ujn nou control. Știam că, deja, implanturile mamare ale mele, care aveau 13 ani, sunt, să zic așa, expirate, dar cum mă dureau puțin și rar, am crezut că totul va fi ok", a spus Raluca Dumitru pentru wowbiz.ro.

"Am mers din nou la medic, mi s-a mai făcut un RMN și mi-au spus că implantul mamar e spart, că a explodat practic. Nu mai puteam, aveam dureri groaznice după ce s-a spart implantul cu silicon, așa că, imediat, am mers la chirurg", a mai declarat vedeta.

"Puteam să și mor"

"M-am operat și am schimbat implanturile. Acum sunt mai mari, e adevărat, dar mi s-a explicat că era dificil să fie puse implanturi de aceeași dimensiune. Acum am 410 ml pentru fiecare implant, înainte aveam 300. Oricum, sunt fericită că nu s-a agravat și mai mult situația, dacă mai stăteam s-ar fi infectat, iar consecințele puteau fi dezastruoase, puteam chiar să și mor", ne-a mai spus Raluca Dumitru. Evident, recunoaște bruneta, este încântată de rezultat. "Abia aștept să mă recuperez cum trebuie după operație, sunt chiar curioasă cum arată noile implanturi", a explicat Raluca Dumitru pentru aceeași sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel