EXCLUSIV  Vedetă Kanal D: ''Soțul îmi spune că o să divorțăm''. Ce a determinat-o să zică asta

Kanal D
Kanal D

După ce a trecut printr-o transformare și a devenit un exemplu pentru multe femei din România, prezentatoarea Kanal D, Anca Ciota, a venit la interviurile DCNews și ne-a vorbit despre rolul pe care a început să îl aibă în viața celor care își doresc să slăbească într-un mod sănătos.

Anca Ciota a slăbit peste 15 kilograme, iar în urma transformării prin care a trecut atât fizic cât și mental, vedeta Kanal D a devenit o influență pozitivă pentru multe femei. Datorită numeroaselor mesaje pe care le primește pe Instagram din partea femeilor, Anca Ciota și-a făcut blog în care vorbește pe larg despre procesul de slăbire prin care a trecut, dar nu ezită să răspundă în continuare, în mesaje private, tuturor celor interesate.

(w670) Anca Ciota

Mai mult decât atât, prezentatoarea Kanal D a afirmat că uneori soțul ei, cântărețul Phelipe, îi spune în glumă că vor divorța din cauza Instagram-ului.

Îmi ocupă foarte mult timp Instagram-ul și blog-ul și încerc să răspund la foarte multe mesaje. Primesc zilnic mesaje de genul Cu ce să înlocuiesc iaurtul?, Pot să mănânc în loc de ovăz, tărâțe?. Chiar primesc foarte multe. Nu am cum să răspund chiar la toate, dar îmi ocupă foarte mult timp. Uneori, soțul meu, acasă, chiar îmi spune: Măi, ce faci cu telefonul ăla? Iar ești cu telefonul? Noi o să divorțăm din cauza Instagram-ului. Chiar mă ocup cât de mult pot, a spus Anca Ciota, la interviurile DCNews.

Vezi răspuns integral în VIDEO de mai jos

Vezi și: Anca Ciota, prezentatoarea Kanal D: Mi-au dat lacrimile...Nu am crezut niciodată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel