Vecinul lui Răzvan Ciobanu, după moartea designerului: Și eu am avut două-trei conflicte

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

Vecinul lui Răzvan Ciobanu a vorbit despre relația pe care o avea cu regretatul designer, dar și despre fostul partener al acestuia.

"Vreau să fac întâi o precizare, am fost vecin cu el unde își avea atelierul și nu unde locuia, el locuia spre Piața Romană, aici am locuit spre Slătineanu. Cea mai mare parte din timp și-o petrecea nopțile, area un spațiu generos, un living foarte frumos aranjat. Era perioada de început, când el încă nu alunecase. El a avut două perioade. Era un om deosebit de civilizat, un om manierat, spre deosebire de comportamentul partenerului lui, de Marius.

Am urmărit înmormântarea, am rămas surprins când i-am văzut atitudinea. Era fățarnic. Domnul Marius era un tip extrem de conflictual. În primul rând, s-a purtat frumos cu Răzvan, la început, când i-a mers lui bine până când el a intrat în conflictul acela cu cocaina pentru VIP-uri și afacerea i-a scăzut deja. I s-a stricat imaginea.

Conflict cu fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu

Și eu personal am avut vreo două-trei conflicte cu el. Era un tip absolut dominant, te așteptai să se poarte cu totul altfel. Despărțirea sau trădarea. Era extrem de gelos vis-a-vis de Răzvan și conflictele pe care le-au avut și au devenit publice, pentru că nu s-au petrecut doar în incinta apartamentului... Îl bătea, nu numai o dată, a sărit la bătaie și la mine pentru un loc de parcare. Îl urmărea permanent. Într-adevăr, și Răzvan îl trăda puțin cu alți doi parteneri. El a bănuit tot timpul chestia asta și atunci îl pândea.

Mă mir că lumea zicea că nu mai avea nimic, dar avea mașini calumea! El era nefericit din cauza acestei relații cu partenerul acesta deosebit de violent, care îl pândea, aștepta să îl prindă cu unul din ceilalți doi parteneri", a spus vecinul designerului în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Vezi și: Reacție interesantă după moartea lui Răzvan Ciobanu: Nu aș fi vrut să-l văd așa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel