Vanessa Williams va lansa o colecţie vestimentară în colaborare cu un renumit post de teleshopping

Cântăreaţa şi actriţa Vanessa Williams, prima femeie afro-americană care a câştigat titlul Miss America, va lansa o colecţie vestimentară în colaborare cu Home Shopping Network (HSN), un renumit post de televiziune specializat în emisiuni de teleshopping, informează contactmusic.com. 

Vedeta americană, în vârstă de 56 de ani, şi-a unit forţele cu designerii de la HSN pentru a crea o gamă vestimentară proprie, ce va fi lansată pe 11 iulie. Acea gamă a fost descrisă de managerii postului HSN drept 'o colecţie exclusivă de articole ce au un design relaxat, dar totuşi de înalt nivel, care celebrează frumuseţea din fiecare femeie'. Vanessa Williams va apărea în direct într-o emisiune a postului Home Shopping Network, pe 11 iulie, pentru a promova această colecţie vestimentară.

Presa americană a anunţat recent că Vanessa Williams, o artistă premiată cu Grammy şi Tony şi nominalizată la Emmy, a semnat un contract de reprezentare cu agenţia de manageriat şi impresariat artistic Sterling/Winters Company, filială a grupului Kathy Ireland Worldwide. În 2016, vedeta americană a lansat o colecţie de modă, V. by Vanessa Williams, ale cărei articole componente au fost puse în vânzare pe platforma de comerţ online Evine Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel