Valeriu Argăseală şi soţia sa - poveste de dragoste trainică, începută in tinerețe

Familia este foarte importantă pentru Valeriu Argăseală, însă acesta este foarte discret în ceea ce priveşte viaţa personală. 

Fost arbitru internațional şi actual președinte al FCSB, Argăseală trăiește o poveste de dragoste deosebită din tinerețe cu soția sa, Mirela. Multă vreme, partenera de viață a arbitrului a lucrat ca director la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, iar acum este mediator. Ea este cea care îi aduce echilibru și liniște președintelui de club.

A scris o carte de poezii

Se pare că e o iubire începută de mulți ani și care rezistă și acum, fiind la fel de puternică și trainică. Alături de soția sa, Argăseală a avut și are parte de acea înțelegere și dăruire de care a avut și are nevoie. Cu înțelepciune și dragoste, doamna Argăseală a reușit să îi ofere acea siguranță și liniște bărbatului său. Îl însoțeste la unele evenimente cu discreție. În mod clar, au creat împreuna o relație frumoasă și profundă.

Valeriu Argăseala a scris și o carte de poezii pe care a lansat o alături de prieteni și care s a bucurat de succes. Fire sensibilă, fostul arbitru a reușit să îi impresioneze pe cei care i-au citit poeziile. Omul de încredere al lui Gigi Becali reușește cu profesionalism și detașare să fie unul dintre cei mai respectați președinți de club din țara. Și a câștigat  admirația celor care îl cunosc.

Doi copii de succes

Locuiește cu soția sa într o casă spațioasă, elegantă. Are doi copii: Ruxandra, avocat de succes, și Alexandru, care se ocupă cu afaceri și e pasionat de muzică. Acesta (Alexandru n.r.) trăiește o poveste de dragoste cu un fotomodel. În mod cert, Argăseală a găsit fericirea alături de persoanele din familia sa,,care îi dau acea liniște  specială. Pentru fostul arbitru, respectul și dragostea sunt esențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel