Valentina Pelinel, totul despre Borcea: Îl iubesc. Mă mut în casa lui

Valentina Pelinel recunoaște în mod oficial relația cu Cristian Borcea, tatăl băiatului ei. Fostul fotomodel a mărturisit că îl iubește foarte mult și urmează să se mute în casa lui.

„A fost o zi frumoasă, dar nu perfectă. Mi-ar fi plăcut să îl avem şi pe Cristian lângă noi. Mi-am dorit de ziua mea ca el să fie alături de noi. Degeaba ai cadouri şi nu ai persoana iubită lângă tine. Mi-a spus foarte multe lucruri frumoase la telefon. Mi-aş fi dorit foarte tare să îmi fie alături. Suntem uniţi şi la bine şi la rău. E un bărbat puternic. Mi-e foarte dor de el.  El întotdeauna face surprize frumoase, a avut grijă de noi, de toţi copiii lui. O să mă mut. Mă mut în casa familiei iubitului meu. Aşa e normal, nu? Viitori mei socri chiar mă ajută cu mutarea. Lucrurile sunt foarte clare, noi suntem uniţi. Eu îi consider ca şi socrii mei, eu îl iubesc pe Cristi foarte mult.”, a spus Valentina Pelinel, la Antena Stars.

„Anul 2016 a fost unul bun. A venit pe lume Milan Cristian. M-am rugat să fie frumos şi cu ochii albaştri şi exact aşa este. Am primit inelul. Rămâne de văzut pe viitor.De Crăciun voi fi acasă, în familie. Nu se pune vorba de petreceri. Nu pot să fac petreceri când Cristi este în spital, în situaţia care este”, a adăugat ea. „Mă bucur că în sfârşit Cristi este lângă mine oficial. Suntem puternici amândoi, eram puternici şi separat. Suntem una şi aceeaşi persoană.”, a adăugat fostul fotomodel.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel