Valentina Pelinel, revoltată: "Este nevoie de schimbare"

Valentina Pelinel a născut în urmă cu 4 luni un băiețel pe nume Milan Cristian. De atunci, vedeta a devenit tot mai preocupată de problemele celor mici și sare în apărarea copiilor autiști.

"În lumina evenimentelor recente cu privire la excluderea unui copil cu autism de la participarea într-o excursie școlară, simt dorința de a scrie acest lucru. Sunt copii pe care nimeni nu-i invită la zilele de naștere, de exemplu. Există copii cu nevoi speciale, care doresc să aparțină unei echipe sportive, dar nu sunt selectați, deoarece este mai important câștigul decât omenia. Copiii cu nevoi speciale nu sunt rari sau neobișnuiți. Ei doresc doar ceea ce vor toți ceilalți: să fie acceptați", a fost mesajul distribuit de Valentina pe pagina sa de Facebook.

"Este nevoie de schimbare în mentalitatea noastră, aşa că am preluat acest mesaj de la un prieten şi îl distribui cu responsabilitate şi motivaţie. Poate astfel ne mai îmbunăm şi noi, poate părinţii cu copii sănatoşi se trezesc şi nu-şi mai învaţă copiii să respingă alţi copii cu probleme", a adăugat fotomodelul în dreptul mesajului preluat de la un prieten.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel