Valentina Pelinel, primele declarații despre botezul lui Milan Cristian

Valentina Pelinel are acum una dintre cele mai grele "meserii", cea de mămică, însă ea radiază de fericire. Proaspăta mămică nu se dezlipește de micuțul Milan Cristian, îl răsfață și abia inchide ochii noaptea.

"Milan Cristian e un copil foarte bun și cuminte, așa cum a fost și în burtică, dar poznaș în același timp. E foarte răsfățat și asta nu e vina lui, adoarme... nu la el în pătuț, nici măcar în patul meu, ci mai nou numai în brațe sau pe burtă. E foarte lipicios, sensibil și are nevoie de multă iubire și căldură", a declarat Valentina Pelinel într-un interviu pentru wowbiz.ro.

Frumoasa blondă a mai susținut că viața ei e altfel acum, se simte împlinită și a vorbit și despre viitorul botez al bebelușului ei: "E devreme pentru botez, bebe e încă mic. Nu m-am gândit la o petrecere, ci la botezul în sine, în biserică. Nu am și alte detalii deocamdată și țin oricum să fie ceva restrâns. Știu că multe mame se tem de momentul scăldării bebelușului în cristelniță, dar așa e bine, ca bebelusul să fie scăldat, nu doar udat", a mai spus Pelinel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel