Urmărește emisiunea live


Valentina Pelinel, dezvăluiri după ce a anunțat că este însărcinată

Valentina Pelinel a acordat emisiunii "Agentul VIP", de la Antena Stars, un interviu în care vorbeşte în exclusivitate despre bebeluşul care se dezvoltă în pântecele ei.

"Da, sunt însărcinată. Mi-am dorit să anunț eu, însă s-a produs un mic decalaj și nu a fost tocmai așa. Am vrut să fiu sigură, nu când lucrurile sunt incerte. Mai ales despre un așa ceva. Eu azi-dimineață am fost la doctor, însă unii și-au dorit să anunțe înaintea mea. Analizele sunt doarte bune. Suntem la început, dar am trecut de perioada critică. Tocmai de-aia am așteptat până acum. Nu e ceva greșit, e ceva frumos", a declarat Valentina Pelinel la "Agentul VIP", de la Antena Stars, scrie Spynews.

Blonda a mărturisit că are o sarcină uşoară şi că primele luni au trecut fără să-i ridice prea mari probleme: "E o sarcină foarte ușoară. Nu am simțit nimic, absolut nimic. Parcă am simțit nevoia să mănânc mai mult, dar m-am gândit să dau vina pe sărbători și pe faptul că nu am mereu atâtea bucate tradiționale pe masă, cum se întâmplă în preajma sărbătorilor. În rest, slavă Domnului, mă simt perfect, fac sport. Nu am simțit nimic. Numai de bine".

[citeste si]

Întrebată de Cristi Brancu dacă este vorba despre o sarcină dorită sau una neplanificată, fotomodelul a spus că şi-a dorit foarte mult acest copil şi că nu se putea juca cu lucruri de o asemenea importanţă.

"E un moment dorit și asumat. Nu te joci cu așa ceva. De câte ori am fost întrebată de-a lungul anilor:"Îți dorești copil? Când va veni un copil?", eu am fost cinstită și am spus: "Domne, eu am fost o fire mai copilăroasă, care m-am maturizat mai greu, cu toate că am trecut prin multe" și fiind eu copilăroasă nu m-am simțit pregătită să am un copil. Însă în timp, lucrurile se schimbă și-ți sună cesulețul. Da, acum mi l-am dorit și s-a întâmplat repede. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că așa ceva e o viață, e ceva frumos", a spus Valentina Pelinel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel