Vacanţa Mare se reînfiinţează: sunt prea mulţi proşti!

vacanta mare
vacanta mare

Celebrul grup umoristic "Vacanţa Mare" va reveni în prim plan. După o perioadă în care audienţele trupei scăzuseră considerabil, cei doi protagonişti, Mugur Mihăescu şi Vlad Pietreanu au decis să reînfiinţeze trupa. Mihăescu a spus că nu ştiu deocamdată cum vor desfăşura activitatea, dar a precizat că au câteva proiecte în plan. 

"S-au întâmplat mult prea multe şi se întâmplă mult prea multe ca să nu profităm. Sunt prea mulţi proşti. Ne-am uitat şi noi la rezultatele de la examenele de bacalaureat şi ne-am zis că nu poate să nu fie cineva în ţara asta care să nu râdă de proşti şi să-i facă să se simtă şi mai proşti. Zona de monden nu ştiu ce pondere va avea în spectacole. Nu prea merită să-i bagi în seamă. Nu vreau să-mi bat mintea cu ăştia care sunt deja pe sticlă", a fost motivaţia principală a lui Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu.

"Ce vom face vom vedea în săptămânile următoare", a mai declarat Mugur la emisiunea "Agentul VIP", el neştiind încă dacă va fi vorba despre spectacole sau formate tv, însă amănuntele le va pune la punct cu colegul lui, pentru că "idei există".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel