Vacanță de coșmar pentru Magda Vasiliu: În România nu mai calc pe litoral

Magda Vasiliu, prezentatoare Prima TV, a optat pentru o vacanță all-inclusive pe litoralul românesc, decizie pe care o regretă și pe care nu o va mai repeta vreodată. "Un lucru mi-e clar: în România nu mai calc pe litoral", a mărturisit vedeta TV.

Într-o postare pe Facebook, Magda Vasiliu explică motivele pentru care a rămas profund dezamăgită de vacanța petrecută pe litoralul românesc.

"În România brățările de la all inclusive au cod de bare, iar accesul la masa se face doar după scanare... Inițial mi s-a părut aiurea...odată intrata în restaurant, am realizat de ce nu e voie cu genți și de ce suntem scanați... Romanii se îmbulzesc la masa, romanii cară la mese cantități enorme de mâncare, romanii își baga în genți mâncare....nu am văzut în viața mea o țigănie mai mare ca la all inclusive făcut de romani pentru romani.... Nu am văzut nicăieri în Grecia, Turcia sau chiar Bulgaria o asemenea aglomerație de oameni supraponderali cu farfurii supraaglomerate, dacă pot spune asa.. Nu sunt vreo silfida de 45 de kile, dar asemenea burți ca aici nu am văzut vreodată.. Se striga, se vorbește tare, se consuma mămăligă cu cartofi prăjiți și pâine.. copii grași ca aici nu am mai văzut.. Iar părinții le dau cartofi prăjiți, pateuri, prăjituri etc etc.. Suntem o nație a cărei bucurie unica este mâncatul", a scris vedeta tv pe Facebook, potrivit wowbiz.ro.

"Avem ani muuulţi de parcurs pentru a ne civiliza și pentru a înțelege ca bunul simţ, discreția, răbdarea sunt importante pentru condiția umană... Ar fi multe de spus și de descris...dar un lucru mi-e clar: în România nu mai calc pe litoral.. .. Pentru ca nu mai vreau burți, lanțuri de aur, urlete pe plajă și pândit șezlonguri la cinci dimineața.. Nu mai zic de goana după o amărâtă farfurie de mâncare....", a completat Magda Vasiliu.

Femeie bătută pe plajă. Motivul, halucinant-VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel