Usturoiul crud poate reduce apariția cancerului de plămâni

usturoi
usturoi

Potrivit unui studiu, consumul de usturoi crud de două ori pe săptămână poate reduce la jumătate riscul apariției cancerului de plămâni, scrie Daily Mail. 

Persoanele care au mâncat usturoi crud regulat au prezentat un risc scăzut de se îmbolnăvi de cancer de plămâni, chiar dacă erau fumători.  Consumul de usturoi crud doar de doua ori pe saptamana poate reduce la jumătate riscul de cancer pulmonar.

Un studiu efectuat în China a constatat că riscul de cancer la persoanele consumatoare de usturoi a scăzut cu 44 la sută. În Marea Britanie și Țara Galilor circa 40.000 de oameni pe an sunt diagnosticați cu cancer pulmonar.

Pe lângă protejarea plămânilor, usturoiul s-a dovedit un bun protector  al colonului împotriva cancerului.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri





Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy