Unde se află trupul neînsuflețit al Zinei Dumitrescu. Dana Săvuică, scandal la morgă

Denisa Zamfir / 29 Martie 2019 / 17:31 Salveaza PDF Comentarii
Dana Săvuică, la IML
Dana Săvuică, la IML

Dana Săvuică, o prietenă apropiată a Zinei Dumitrescu, s-a prezentat la IML, locul în care se zvonește că ar fi trupul neînsuflețit al creatorei de modă după ce fiul său l-a luat de la azilul de bătrâni vineri dimineața și a apărut o informație potrivit căreia aceasta va fi incinerată. 

''Nu este la noi. Dacă v-am spus că nu este, nu este'', le-a spus doamna de la pază Danei Savuică și unei alte apropiate a acesteia.

''Sunteți sigură?'', a întrebat Dana Săvuică.

''Da, foarte sigură'', a răspuns doamna de intrare.

''Păi și copiii ăștia ce păzesc aici?'', a întrebat, de altfel, și prietena cu care se afla Dana Săvuică, referitor la jurnaliștii prezenți la fața locului.

"'Problema lor, doamnă'', a fost replica femeii care nu le-a lăsat pe Dana Săvuică și prietena sa să intre în crematoriu.

Potrivit România TV, încă de dimineață de la ora 7, fiul creatorei de modă a luat trupul neînsuflețit de la azilul de bătrâni, loc în care se afla de mai bine de 7 ani și de atunci nu se știe unde se află.

Aceeași sursă citată susține că a fost făcută o cerere de incinerare la crematoriu și această incinerare ar fi avut loc la ora 17, deși angajații crematoriului nu recunosc acest lucru.

Vezi și: Zina Dumitrescu va fi incinerată. Cătălin Botezatu, prima reacţie

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24