Un turn înalt de 328 de metri, ridicat într-un sat cu 2000 de locuitori

CHINA/
CHINA/

Un înalt de 328 de metri a fost ridicat într-un sat din China, care nu are mai mult de 2000 de locuitori, toţi fermieri.

Nu mai putin de 350 de milioane de euro a costat construcţia, care are 74 de etaje. E drept ca satul în care s-a construit, Huaxi, este cel mai bogat din China.

Acest zgarie nori, construit în doar patru ani, va găzdui câteva restaurante, săli de expoziţie, piscini, grădini şi 800 de apartamente, suficiente pentru a-i găzdui pe toti cei 2.000 de locuitori ai săi.

Clădirea a fost ridicată parţial din contribuţiile cetăţenilor, care celebrează anul acesta 50 de ani de la înfiinţarea localităţii.

Huaxi a fost desemnat cel mai bogat sat din China. Fiecare locuitor are cel puţin 250.000 de dolari puşi în bancă şi de parcă asta nu ar fi suficient, toţi au primit în mod gratuit de la primărie câte o maşină. Administraţia şi-a exprimat în acest fel recunoştinţa pentru contribuţia adusă la creşterea economică. Evoluţia halucinantă a mediului de afaceri din Huaxi a atras mii de migranţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel