Un star găsit decedat în locuința sa

Actorul indian Sushant Singh Rajput a fost găsit decedat duminică, la vârsta de 34 ani. 

Actorul indian Sushant Singh Rajput, un star la Bollywood, elogiat pentru rolul său dintr-un film biografic din 2016 dedicat căpitanului echipei de cricket a Indiei, Mahendra Singh Dhoni, a fost descoperit decedat în reşedinţa lui din Mumbai, duminică, la vârsta de 34 de ani, a raportat poliţia locală, citată de Reuters.

Ne doare să vă împărtăşim vestea că Sushant Singh Rajput nu se mai află printre noi, a declarat un agent de presă al starului indian într-un comunicat. Artistul a fost găsit decedat în reşedinţa lui duminică dimineaţă, iar o anchetă este în curs de desfăşurare, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei din Mumbai, refuzând să dezvăluie alte detalii. Presa locală afirmă că actorul a fost găsit spânzurat de tavanul casei sale. Moartea lui Sushant Singh Rajput a provocat o veritabilă undă de şoc la Bollywood şi în industria sportului din India, iar numeroase mesaje de condoleanţe au fost publicate pe reţelele de socializare. E atât de şocant. Era un talent minunat. Odihneşte-te în pace, Sushant, a scris pe Twitter actorul Abhishek Bachchan.

Sushant Singh Rajput şi-a început cariera jucând în telenovele indiene şi a debutat la Bollywood în anul 2013. A jucat în 10 lungmetraje, iar cel de-al 11-lea film al său, un remake al peliculei hollywoodiene 'The Fault in Out Stars', urmează să fie lansat în a doua jumătate a acestui an. Prim-ministrul indian Narendra Modi şi-a exprimat la rândul său regretul şi şocul la aflarea veştii despre moartea actorului. 'Un strălucit tânăr actor a plecat prea devreme... Ascensiunea lui în industria de divertisment a inspirat mulţi oameni şi a lăsat în urma sa mai multe interpretări memorabile', a scris pe Twitter prim-ministrul Narendra Modi, conform Agerpres.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel