Update: Cum s-a petrecut, de fapt, accidentul din Frumuşani. Viteza excesivă, doar unul dintre motive

Un grav accident de circulaţie a avut loc în localitatea Frumuşani, din judeţul Călăraşi. 

Update: Conform imaginilor apărute în presă la câteva ore după accident, viteza excesivă a fost doar unul dintre motivele acestui accident. 

Se pare că şoferul care se afla singur în maşină a vrut să facă stânga la un moment dat, dar nu s-a asigurat. Din sens opus, cu viteză foarte mare, venea maşina în care se afla familia formată din părinţi şi doi copii. Impactul a fost devastator. 

VEZI AICI VIDEO

- ştirea iniţială - 

"Astăzi, 25 august a.c., în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 4, la limita cu județul Călărași, în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma accidentului, a rezultat decesul a 4 persoane aflate în unul dintre autoturisme, respectiv vătămarea unei persoane din celălalt autoturism implicat. Persoana în cauză a fost transportată la spital, unde i se acordă îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier,” a transmis IPJ Ilfov.

Totul se pare că ar fi pornit de la o depăşire neregulamentară, care a dus la un impact frontal. 

În accident au fost 5 persoane implicate, un bărbat singur în mașina care a intrat în depășire, iar în cealaltă mașină o familie, părinții și două fetițe de 11 și 6 ani. Familia a murit, iar șoferul a fost transportat la spital, scrie antena3.ro.

Accident grav lângă Focșani, pe DN23. Un om și-a pierdut viața, alți doi sunt grav răniți

Un bărbat a murit şi doi au fost răniţi grav, joi, în urma unui accident rutier produs pe DN 23, în apropiere de municipiul Focşani.

"Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat în vârsta de 73 ani, din municipiul Focşani, în timp ce se afla la volanul autoturismului proprietate personală, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat în vârstă de 42 ani din municipiul Bacău. În urma accidentului a rezultat decesul unui bărbat de 35 ani din Bucureşti, pasager în autoturismul condus de şoferul de 73 de ani, rănirea gravă a şoferului şi a altui pasager de 62 de ani, din judeţul Vrancea, precum şi rănirea uşoară a celuilalt conducător auto", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea, potrivit Agerpres.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate cauza şi împrejurările producerii accidentului rutier.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, la locul accidentului au intervenit trei echipe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean cu două autospeciale.

Două dintre victime au fost preluate de ambulanţele SAJ, iar una se afla în stare de inconştienţă şi i-au fost efectuate manevrele de resuscitare la faţa locului, însă fără rezultat.

Accident pe DN10, în Buzău. Doi polițiști sunt răniți 

Un alt accident grav a avut loc ieri, pe DN10, în Buzău. Doi poliţişti au fost răniţi, în localitatea Măgura, în urma coliziunii unei autoutilitare cu o autospecială de Poliţie, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între autoutilitara condusă pe direcţia Braşov către Buzău de către un şofer în vârstă de 52 de ani, din Măgura şi o autospecială de Poliţie, care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto, de 34 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi poliţişti din autospecială, în vârstă de 34, respectiv 44 de ani, care au fost preluaţi de Ambulanţă în vederea evaluării medicale şi acordării îngrijirilor de specialitate' au precizat reprezentanţii Poliţiei.

În cauză se va întocmi dosar penal, urmând să se continue cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel